Home


Agenda

Bestuur

Foto's

Raadsleden

Oud-prinsen

 

Carnavalsdata


Neven-activiteiten

Lied van de Weere

Uitslagen/loterijen

 

Hulpcommissies

Gastenboek

 


 

Contact

 

Hulpcommissies

Om te zorgen dat alles soepel verloopt zijn er veel vrijwilligers nodig,
die we bij deze natuurlijk willen bedanken voor hun enorme inzet;

Bouw commissie Thaam Poland & Michel Sneek.
Zij zorgen ervoor dat de borden van de raadsleden, klapbroekenland etc. er altijd keurig uitzien en op tijd geplaatst worden.
Kado commissie Miranda v. Diepen. Bianca v. Diepen, Nicolette Stam & Majan Langedijk. Zij zorgen voor de prijsjes.
Hof fotograaf vacant!
Fotograaf ziekenbezoek Patricia Dam.
Ontmaskering jeugd- prins & miss Daar zet de tienerclub zich volledig voor in waardoor we ieder jaar weer een verrassende spectaculaire ontmaskering hebben.
Zaterdagavond
feestprogramma
Dat was in handen van de oud- jeugd prinsen en missen, die daar elk jaar weer een leuk thema voor bedenken met bijpassende spellen voor de zaterdagavond.
Vanaf 2012 een nieuwe invulling
Maandagavond cabaret Deze avond wordt verzorgd door de oud-prinsen.
Het cabaret wordt bedacht door Rene oh Veld, Paul Wenker, Jeanette Langedijk, Piet Neefjes & Gerard Wenker. De uitvoering van het cabaret wordt gedaan door de oudprinsen onder begeleiding van regisseuse Nel Dam.
De vrouwen van de raad verkopen deze avond de loten voor de loterij.
Website &
carnavalsboekje
Mirjam Koopman.
Cabaret op gemeentehuis
in de kerk
Dat is altijd een afvaardiging van de raad van elf die een leuk stukje cabaret voor ons opvoerde op het gemeentehuis in de kerk en dat werd dan wederom opgevoerd op de maandagavond. De laatste paar jaar word dit cabaret geschreven door Rob Konijn, Michel Sneek, Rene Spil en Pieter Koopman.
Klapbroeken archief Dit heeft Piet Volkers tijdens het 33-jarige jubileumjaar allemaal voor ons uitgezocht. Helemaal top Piet! Je kan het vinden door naar de lijst van oud-prinsen te gaan en op de foto van de prins te klikken.
Sinterklaas commissie Dit is een hele grote groep vrijwilligers die komt collecteren, contact onderhoud met sinterklaas & zijn Pieten, helpt met de kadootjes kopen en inpakken. Op de dag van binnenkomst zelf heel veel helpende handjes in het café etc.
Feest commissie De fam. van Diepen waar we altijd de feestavond mogen houden. Het bestuur die ervoor zorgt dat er een leuk programma is voor die avond en dat de schuur mooi aangekleed (en later weer opgeruimd) is. Gerda Wenker verzorgd dan altijd voor ons de catering die elk jaar weer heerlijk is.
   
 

En natuurlijk iedereen die zich op wat voor manier dan ook inzet voor de supergezellige carnaval die we altijd in de Weere hebben. Of dat nou is door met een groep mee te doen met de optocht, leuke verkleedkleren te maken voor je kinderen/kleinkinderen, in de jury te zitten voor al die verschillende onderdelen die bejureerd moeten worden of met je beste humeur gewoon gezellig naar de feesten komen.

Allemaal bedankt, want alleen samen kunnen we voor zoveel gezelligheid zorgen!